Vozičkanja po umetnosti[1] so namenjena mamicam, očkom, starim staršem, varuškam in ostalim, ki se sprehajate po Ljubljani z otroškim vozičkom. Vsako zadnjo sredo v mesecu se dobimo v muzeju ob čaju, soku ali kavi in si skupaj ogledamo razstavo. Vozički in otroški smeh, jok ali čebljanje so seveda dobrodošli!

Zaradi omejenega števila mest je obvezna predhodna najava na izobrazevanje@mg-lj.si, najkasneje dva dni pred vodstvom.

CENA vodenega ogleda3,50 € na osebo z otroškim vozičkom

CENA ob predloženi vstopnici AEIOU Gledališča: 2,00 € na osebo z otroškim vozičkom

Ne pozabite tudi na predstavo Glava dol – noge gor!  gledališča AEIOU, ki bo v soboto, 21. novembra 2015, ob 16.30 v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM, Maistrova 3). Predstava je namenjena dojenčkom in malčkom od tretjega meseca do 4 let. Več o predstavi, vstopnicah in rezervacijah lahko preberete tukaj.


[1] Program Vozičkanja po umetnosti vztrajno in z veseljem vodimo že od leta 2012. Pot v Tivoli mimo Moderne galerije je vedno polna otroških vozičkov, tako smo se ob razstavi Metke Kraševec prvič odločili, da vas povabimo na čaj in prijeten sprehod / vozičkanje po umetnosti. Program smo v preteklih letih razširili na Vozičkanje po moderni umetnosti v MG+, Vozičkanje po sodobni umetnosti v +MSUM-u in vozičkanja po začasnih razstavah na obeh lokacijah.

Vir: http://www.mg-lj.si/si/izobrazevanje/897/vozickanja-po-umetnosti/