VAROVANJE PODATKOV

Osebni podatki uporabnikov in kupcev spletne trgovine firme Buch d.o.o – www.stripi.si so zasebni, zaupni in varni. Osebni podatki, ki jih posredujete ob registraciji, so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in internim Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov firme Buch d.o.o.. Vaši podatki se bodo uporabljali za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Vaše podatke potrebujemo, da zagotovimo nemoten proces izvedbe in dostave vašega naročila. Podatki bomo uporabljali zgolj za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo.

DOSTAVA

Naročeno blago dostavljamo preko Pošte Slovenije v roku 5. delovnih dni.
Odprema in dostava pošiljk se vrši vsak delavni dan.

Dostava se izvrši na naslov, naveden ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na naslovu, vam Pošta pusti obvestilo o prispeli pošiljki, ki jo dvignete v navedeni enoti Pošte Slovenije.

V primeru, da izdelka ni na zalogi, vas o tem obvestimo in vam sporočimo dobavni rok za naročen artikel.

Strošek dostave je obračunan po ceniku Pošte Slovenije, po tarifi za pazljivejše ravnanje. 
Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odpošiljanja naročila. Naročene izdelke lahko tudi osebno prevzamete v naši trgovini: Strip.art.nica Buch, Cesta v mestni log 55, Ljubljana.

PLAČILNI POGOJI

Plačilo po predračunu:
– na elektronski naslov naročnika pošljemo predračun z vsemi podatki, po prejemu sredstev na naš transakcijski račun blago odpošljemo na naslov za dostavo.

CENE V SPLETNI TRGOVINI

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb cen, če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). 
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.

V primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV

Buch d.o.o. zbira na spletnem mestu naslednje podatke o vas:
– ime in priimek ali naziv podjetja
– naslov
– E-mail in telefonsko številko
Spletna stran www.stripi.si lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo:
– naslov IP
– vrsta brskalnika
– imena domen
– čas dostopanja
– naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Buch d.o.o. zbira podatke za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta, zagotavljanja pravilnega delovanja spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. 
Buch d.o.o. lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:
– internih tržnih raziskav
– obveščanja strank o spremembah in novostih na spletni strani

UPORABA PIŠKOTKOV (ANG. COOKIES)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

NASLOV ZA VAŠA VPRAŠANJA

Morebitna vprašanja o zgoraj navedenih izjavah in pogojih ter načinu poslovanja naše spletne trgovine naslovite na elektronski naslov info@stripi.si ali nas pokličite na gsm 041 681 646.